Η Ιστορία

      Η επαφή μας με το κρέας ξεκινά το 1977 στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης και η επαγγελματική ενασχόληση το 1981. Μετά από 10 χρόνια δουλειάς και αποκομιδής εμπειριών ξεκινάμε το πρώτο μας κατάστημα στην περιοχή Ιλίσια – Ζωγράφου και μιας και μας διακρίνει το μεράκι και το πάθος για καλό αποτέλεσμα, εδραιωνόμαστε γρήγορα στην αγορά της περιοχής αποκομώντας μόνο θετικά σχόλια.
      Η συνεχής αναζήτηση καλύτερης ποιότητας κρεάτων αλλά και η μεγαλύτερη γκάμα πρότυπων κρεατοσκευασμάτων έτοιμων για κατανάλωση, μας ανέβασε ακόμα ψηλότερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

      Συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία και με γνώμονα πάντα το πάθος μας για ακόμη καλύτερο κρέας, αλλά και την ασφάλεια του καταναλωτή, δημιουργήσαμε το 2008 νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στο Μαρούσι, τηρώντας τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και βασική αρχή μας την πελατεία μας, τόσο για το σέρβις όσο και για την ποιότητα του κρέατος, αφού το καταναλώνουμε πρώτοι εμείς και τα παιδιά μας.
      Πιστεύουμε ότι η επιχείρηση Κυριακάκης προσφέρει όσα ακριβώς χρειάζονται οι καταναλωτές σε συνθήκες όπου και οι δύο κερδίζουν.

Μελλοντικά Σχέδια

      Βλέψεις της εταιρείας μας είναι η παρασκευή νέων προτύπων κρεατοσκευασμάτων, η συνεχής αναζήτηση ακόμη καλύτερης ποιότητας κρεάτων (αν υπάρξει), καθώς και η επέκταση των πωλήσεων, διευρύνοντας την γκάμα καταστημάτων λιανικής πώλησης "Meat & Delicatessen" και την είσοδο στη χώρο της χονδρικής πώλησης πάντα και μόνο με αυστηρή επιλογή κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων εξαιρετικής ποιότητας.

Η ΠοιότηταΠοιοτικά – Ασφαλή – Νόστιμα

Η Ασφάλεια

      Η εταιρεία Κυριακάκης εφαρμόζει συστήματα υγιεινής και ασφάλειας μέσα από διαδικασίες που χρειάζονται σε όλο το φάσμα (από την σφαγή των ζώων έως την παράδοση στην καταναλωτή) εξασφαλίζοντας την ποιότητα σε όλες τις δραστηριότητες μας αλλά και την ασφάλεια του προσωπικού της εταιρείας μας.
      Στόχος μας να είμαστε πάντα πολύ ψηλά στην συνείδηση του πελάτη, γι' αυτό και εφαρμόζουμε πάντα τις απαιτήσεις ιχνηλασιμότητας και σύστημα ποιότητας. Είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα που θα έρθουν στο πιάτο σας είναι τεκμηριωμένα, εγγυημένα και ελεγμένα διατηρώντας την υψηλή θρεπτική αξία και γεύση που αρμόζει στην επωνυμία Κυριακάκης.
      Στον ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο μας θα συναντάτε πάντα εξυπηρετικό και ευδιάθετο προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε επιθυμία σας.

Ποιοτικός έλεγχος

      Εφαρμόζοντας ηλεκτρονικό λογισμικό σύστημα τύπου PRISMA WIN καταγράφουμε την πορεία και εξέλιξη του σφαγείου σε όλα τα στάδια παραγωγής έως την κατανάλωση. Φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να φθάνουν στον πελάτη μας διατηρώντας την ποιότητα και την διατροφική τους αξία. Γι' αυτό και η εταιρεία Κυριακάκης συνεργάζεται με εγκεκριμένα και σύγχρονα εργαστήρια αναλύσεων και τεχνικών δοκιμών που απαρτίζονται από τεχνολόγους τροφίμων και κτηνιάτρους χωρίς να παραμελείται και η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων και εξειδίκευσης από τους εργαζομένους στην εταιρεία.

Οι Πιστοποίησεις μας